ROMA kávégép

Roma kávégép

Professzionális ipari kávégép

  • két- vagy háromfejes kávégépek
  • többkazános technológia (háromkazános)
  • fűtött E 61-es fej(ek)
  • két gőzkar
  • minimál dizájn
  • barista LED világítás

Technikai adatok

TCS 2 fejes 3 fejes
szélesség mm 850 1080
mélység mm 560 560
magasság mm 555 555
hálózati feszültség V 120 / 220-240 220-240 / 380-415
kazán teljesítmény lt 8,6 14
exchanger capacity lt 0,6 0,9
TCS boiler capacity lt 0,56 0,84
absorbed power at 230V kW 5,35-7,3 6,4
steam boiler element power at 230V kW 2,95-4,9 2,95
TCS boiler element power at 230V kW 2 3
szivattyú teljesítmény (230V) kW 0,2 0,2
nettó súly kg 88 112
bruttó súly kg 94 115

ROMA kávéfőzőgép

Szögletes formák, határozott élek, amik a legjobb Sanremo technológiát szegélyezik: a ROMA tiszta dizájn, maga a funkcionalitás, az élvonalbeli teljesítmény biztosítása érdekében.

Végre egy gép, ami egészen máshogy néz ki és másképp is működik, mint amit eddig megszoktunk! Egy igazi műremek és dizájn, ami a legfejlettebb háromkazános technológiát alkalmazza és a kávéház ékessége, amit vétek eldugni egy pult sarkába, amint egy szokványos kávézóban azt megszoktunk. Ezt a készüléket mutatni kell! Ez nem csak színeiben és méretében lenyűgöző, hanem abban is, hogy a körben egyedi LED világítással ellátott barista fények nemcsak a munkát könnyítik meg, hanem szoborszerű alkotássá teszik a ROMA-t.

A készülék két gőzkarral rendelkezik, ami közül az egyik kérhető turbosteam-mel (automatikus tejhabosító szenzorral). A gép bal oldalába beépített bárfények a ráhelyezett üvegpoharakat megvilágítják, így a készülék kiváltja a pultba építendő dizájn fényeket is. Bluetooth opcióval is rendelhető!

A fejlett TCS (Temperature Control System=hőmérséklet szabályzó rendszer) technológia biztosítja, hogy minden fejhez tartozik egy-egy külön kazán, kiegészítve a hagyományos, a gőz és forró italokhoz szükséges víz előállításához használt kazánt. A high-tech elektronikus vezérlés (kb. +/- 0,5 °C eltérés) minden egységnél külön garantálja, a hagyományos normákhoz képest sokkal magasabb hőmérsékleti stabilitást és precizitást.

Ezen kívül, bármely munkakörülmény esetén (úgy mint pl. nagyon intenzív vegyes használat, ill. a szakaszosan folyamatosan csak kávé, gőz vagy forró víz adagolás esetén is) biztosítja az egyes fejeken a kifolyó víz hőmérsékleti állandóságát. Beállíthatjuk minden fejen külön a víz hőmérsékletet, a használni kívánt kávé jellemzőinek figyelembe vételével.

További előnye, hogy a csökkentett vízkőképződés rendkívül egyszerű karbantartással párosul. A kifinomult elektronika lehetővé teszi, hogy jelentős mértékben csökkenjen az energia felhasználás (kb. 30 %). A gép készenléti állapotba állítható (pl. éjszaka) előre programozhatóan, valamint egyes átmenetileg nem használt egységek kikapcsolhatók, amivel nyilvánvalóan energiát takarít meg a felhasználó. Végül egy külön hidraulikakör mindig kristálytiszta vízet biztosít a forró italok (pl. tea) elkészítéséhez.

ROMA kávégép galéria