OPERA kávégép

ZOE kávégép

Technikai adatok   2 UNITS 3 UNITS
Boiler capacity liter 8
Pre-heating boiler capacity liter 2.8
Independent unit capacity liter 0.5
Power supply voltage V 220-240 1N~ 380-415 3N~
Boiler heating element absorbed power (230V) kW 3.85
Coffee heating element absorbed power (230V) kW 1.65
Independent unit heating element absorbed power kW 0.96
Cup heating plate heating element absorbed power kW 0.25
Total absorbed power kW 7.7 8.75
Boiler operating pressure Bar (MPa) 0.8-1.3 (0.08-0.13)
Mains water pressure Bar (MPa) 4 (0.4)
Coffee adjustment pressure Bar(MPa) 8-12 (0.8-1.2)
Opera kávégép múszaki rajza

OPERA, A FORRADALOM

Van egy cég, van egy nemzetközileg is elismert márka, van egy menedzsment, aki eldönti, hogy valami egészen újat akar építeni, A KÁVÉGÉPet és nem titkoltan a leginnovatívabb, maradandó, jövőbe mutató kinézetet akar létrehozni, ahol ötvözi a modern anyaghasználatot és technológiát.

Összehoz egy nemzetközi csapatot, Angliából, Ausztráliából, Törökországból, Olaszországból.... Ők mind szakemberek: baristák, mérnökök, technológiai szakemberek. Kimondják, hogy A TÖKÉLETESet akarjuk megépíteni. Minden eddigi tapasztalatukat és tudásukat felhasználva.

Összejönnek és elkezdődik a munka, A KÁVÉGÉP van születőben…

Nem csak kívülről formabontó, nem csak a mérete lenyűgöző, nem csak az egyenként kézzel gravírozott üvegdíszítés a világtérképpel az, ami jelképezi a nemzetközi összefogást, hanem a teljesen egyedi belső felépítés, ami például lehetővé teszi a külön beállított fejeken a +/- 0,1 oC-on belüli stabilitást (!), de azt is, hogy a beépített joystick szerű elektronikus karral egy fej 3 különböző nyomást és hőmérsékletet tud, így a legújabb speciality kávézók igényeinek megfelelően lehet az single vagy blend kávé, egy kétkaros gép akár hat különböző kávé és daráló beállítással is tökéletes minőséget ad! Arról nem beszélve, hogy a beállítások, adatok kiolvasása a hozzá mellékelt táblagépen, bluetooth technológiával kezelhetőek. A gép működési ideje alatt bármikor bármi megváltoztatható, lekérdezhető, elmenthető, küldhető, stb.

Egy ilyen gép nemcsak a szakmai elhivatottságot testesíti meg, hanem jelzi a kávézó tulajdonosának filozófiáját és a modernitásra és a megalkuvást nem tűrő minőségre való törekvését.

Ezért hoztuk létre az OPERA-t!

OPERA TEAM Galéria