FIORENZATO kávéőrlők

FIORENZATO bemutatása

Szenvedéllyel a kávé iránt már több, mint 70 éve
Amikor az akkor 26 éves Pietro Fiorenzato 1936-ban megalapította vállalkozását az olaszországi Mestrében, már tapasztalatot szerzett alkalmazottként a csupán néhány akkori kávédaráló gyár egyikében. De nemcsak a tudást hozta magával, hanem egy azóta tartó szenvedélyt és erős elkötelezettséget a minőség és az innováció iránt.
A gyár töretlenül fejlődött, mígnem a második világháborúban egy bombatámadás romba döntötte, de a tulajdonos kitartó munkával újjáépítette a gyárat. A következő évtizedekben a növekvő termelés során a minőség melletti elötelezettség tette a márkát ismertté.

FIORENZATO - tradició

2005-ben az alapító két unokája -Manuel és Christian- nagy átalakítást hajtott végre a gyár működését illetően, melynek során nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztésre és a modern technológiák alkalmazására.

Innováció
Az innováció irányába ható elkötelezettség segítségével a Fiorenzato sikerrel fejlesztette ki a kávéházi szegmens számára a legmodernebb modelleket és megoldásokat.
Erre jelentős példa a forradalmi Inverter-System – mely exkluzív szabadalommal védett. Ez a rendszer precizitást és az őrlés során egyenletes teljesítményt biztosít, csökkenti a motor fogyasztását, csendes és még folyamatos üzem esetén is magas megbízhatóságot mutat.

A piaci követelményeknek megfelelően fejlesztette ki a Fiorenzato a piacon elsőként az érintőképernyős kezelőfelületet csészeérzékelő technológiával, színes kijelzővel. A kijelzőn keresztül történik a daráló állítása, valamint a kávéfogyasztási statisztika lekérése és a kések elhasználódásának nyomonkövetése is. Sőt az új fejlesztésű modelleknél már a kijelző mutatja a levegő páratartalmát és hőmérsékletét is!

FIORENZATO - innováció

Bizonyos új modelleknél (GT kiterjesztés a típus nevében) lapos, titanból készült őrlőművek kerültek beépítésre, ezzel növelve annak éllettartamát.

Tulajdonságok

  • Könnyű kezelhetőség
  • Megbízható, állandó teljesítmény
  • Alacsony zajszint
  • Hosszú élettartam
  • Elegáns dizájn

A kimagasló minőségére jellemző, hogy többek között a Fiorenzato gyártja a SanRemo kávégépgyár és a Tonino Lamborghini Caffé saját márkás darálóit.

FIORENZATO - innováció

 

www.fiorenzato.it

Katalógus (Pdf)