SANREMO kávégépek

A professzionális kávégépek új történelmi irányt jelentenek a kávékészítés évszázados művészetében. Alig több mint száz évvel ezelőtt, az olasz kávé úttörők a nyersanyag szeretetének, valamint a modern technológia, a fizika, a kémia és az elektronika alkalmazásának köszönhetően létrehozták az első kávégépeket.

Felfedezések, találmányok, szabadalmak következtek... egy tudásban és ízekben gazdag történet, ami a mához vezet. A SanRemo, köszönhetően a célratörő, dinamikus vezetésének, segíteni akar továbbírni ezt a lenyűgöző történet, együtt a legjobb szakemberekkel, az ágazat szereplőivel és a baristákkal világszerte. A kávé szerelmeseinek professzionális csapata a legjobbat szeretné létrehozni, hogy visszaadhassa mindenkinek a kávé élvezetét a mindennapokban.

Megbízhatóság, csúcsteljesítmény és folyamatos innováció: minden SanRemo termék jóval több, mint egy gép. Ez egy olyan precíziós eszköz, ami kiterjedt termékfejlesztés, pontos értékelések és szigorú tesztek eredménye, ami egy a szakma kiváló műszaki szakembereiből és szakértőiből álló szűk nemzetközi csapat folyamatos felügyelete alatt áll.

A SanRemo kávégépek és a kiegészítők valóban precíziós eszközök, teljes mértékben azonosulnak a legjobb olasz gyártási hagyományokkal, és hűséges szövetségesek a mindennapi szakmai munka során.
Az avantgárd technológia harmonikusan egyesül a modern dizájnnal sok apró részletben, amit az ínyencek megértenek és értékelnek ... kávéról kávéra.

Évről évre, kávéról kávéra, együtt növekedtünk ügyfeleinkkel. A SanRemo értékesítési rendszere képviseletekből és kereskedőkből áll világszerte a különböző kontinenseken, így biztosítva a folyamatos támogatást és kapcsolattartást, hogy az alkotásaink professzionális használatához szükséges tudást maximálisan átadhassuk partnereinknek.

SANREMO s.r.l.
Via Bortolan, 52
Zona Industriale Treviso Nord
31050 Vascon di Carbonera
ITALY
www.sanremomachines.com

Sanremo Catalogo (PDF)

SANREMO KÁVÉGÉPEK

SANREMO KÁVÉGÉPEK
Opera kávégép logója Opera kávégép logója Roma klogó Zoe logo easy coffee logó ASSESOIRES logo